kecsketejeskozmetika.superwebaruhaz.huKecsketejszappanok Vászonzsákocska szappan csomagolás

Vászonzsákocska szappan csomagolás

Ár: 150 Ft [0.48 EUR] / db Újdonság!
  SÚLY: 0.04 KG

Értékelés (1 vélemény alapján):

5
(5.00 / 5)
Tökéletes csomagolása az általam készített kizárólag természetes anyagokat tartalmazó kecsketejszappanoknak ez a lenvászon zsákocska!
Amennyiben ajándéknak szánja a megrendelt szappant, szappanokat érdemes hozzá, hozzájuk ezt a csomagolást választani, biztosan tetszeni fog a megajándékozottnak!
Feladatát beteljesítve, vagyis amikor már kikerül belőle a szappanka sok felhasználási módja lehetséges. Például nagyon praktikus benne szárított gyógy és fűszernövények tartani.

Hasonló termékek

Vásárlói értékelések

2017-12-14: Nagyon jó ötletnek tartom, hogy a szappanok mellett ilyet is lehet rendelni az oldalon, azonnal éltem is a lehetőséggel! Az ajándéknak szánt szappanok remekül mutatnak eben a vászonzsákocskában! :)

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Előre utalás Foxposttal


Ha ezt a csomagküldési lehetőséget választja ezen a weboldalon tudja megnézni, hogy lakó, vagy munkahelye közelében van-e Foxpost automata: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/ Mivel az a tapasztalat, hogy a rendelésnél felajánlott automata térképen nem szerepel minden automata, az lenne a kérésem, hogy a rendelés "Megjegyzés" rovatában jelezze felém, melyik automatába kéri a kézbesítést! Köszönöm! A visszajelzések szerint gyors és megbízható csomagkézbesítési lehetőség!
 Postaköltség: 790 Ft Ingyenes 8 000Ft értékű rendelés felett.

Előre utalás /postával/


A számlaszám: Antalovics Eszter 10918001-00000058-42680001 /UniCredit Bank/

A termék súlya 0.04 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 490 Ft.

 Postaköltség: Súlytól függ
Vásárlói
értékelés »