4-21 Súly: 0.15 kg

Teafás ghis arc és testvaj 100 ml. (tégelyes csomagolásban)

Magyarországon még nem nagyon használják a ghi-t testápoló anyagként, pedig én úgy érzem hatása simán lekörözi a manapság annyira divatos sheavajat! Arról nem is beszélve, hogy akár hazai vajból is készülhet, nyilvántartott szavatossági idővel! Megpróbáltam azokat az…
2 500 Ft
[7.77EUR] / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
Magyarországon még nem nagyon használják a ghi-t testápoló anyagként, pedig én úgy érzem hatása simán lekörözi a manapság annyira divatos sheavajat! Arról nem is beszélve, hogy akár hazai vajból is készülhet, nyilvántartott szavatossági idővel!
Megpróbáltam azokat az alapanyogakat összeválogatni hozzájuk, amik az évek alatt bizonyították számomra /na és persze vevőim számára/, érdemesek arra, hogy az ember bőrére kerüljenek. :)
Igazi testvaj, tehát nem krém és nem balzsam!
Alapja a ghi, azaz tisztított vaj, amit én magam készítek 85 %-os márkázott vajból, több órai munkával. Azt hiszem megéri a rá fordított pénz, idő és odafigyelés, mert a ghis szappanjaim visszajelzéseiből látszik, hogy nagyon jó hatással van a bőrre. /mellesleg nagyon finom is, én főleg a kalácsot szeretem megkenni vele :)/
A méhviasz is szerepet kap benne, na meg különböző elsőosztályú növényi olajok is. Az aloe vera gél és az E vitamin is kiharcolta magának már a jogot, hogy helyet kapjanak a testvajakban.

Este, fürdés után, de még fogmosás előtt érdemes használni, hogy mire azzal végez, már ne a pizsamáján, hanem a bőrén aludja végig Önnel az éjszakát. Érdemes olyan illatot választani, ami szép álmokat hoz :).
A ghinek magának is van illata, mikor készítem az egész ház kissé mogyoró és India illatú. / ne kérdezzék az milyen, mert úgy sem tudom leírni, de nagyon kellemes, kissé édeskés illat/. Ebbe a testvajamba teafás illóolajat tettem.A teafa erősen fertőtlenítő és antibakteriális hatású anyag!
Egyik vevőm lelkendezve írt nekem arról, hogy öt héten át tartó kúra után elmúlt a láb és körömgombája! Hogy ezt hogy érte el? Minden héten egyik este teafás lábvizet vett és utána az én teafás ghis testvajammal kente be a lábait. Éjszákára zoknit húzott és abban aludt reggelig! Ezt minden héten megismételte és az ötödik hétvégére teljesen elmúlt a láb és körömgombája!
Alaposan masszírozza bele a bőrébe és ha például a sarka bőrét szeretné puhítani , elég egy-két éjszakát zokniban töltenie, miután alaposan bekente a bőrét vele.
Nagyon kiadós, mert az amúgy szilárd állagú testvaj a bőrön megolvad és igen keveset kell egy-egy alkalommal használni.

Kérem, hogy testvaj rendelésekor számoljon esetleges későbbi szállítással, mert a ghi elkészítésére csak hétvégén van lehetőségem /időm/, így ha hét közben elfogy a kész adag, csak a következő héten tudom postázni. Köszönöm megértését!

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Előre utalás Foxposttal


Ha ezt a csomagküldési lehetőséget választja ezen a weboldalon tudja megnézni, hogy lakó, vagy munkahelye közelében van-e Foxpost automata: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/ Mivel az a tapasztalat, hogy a rendelésnél felajánlott automata térképen nem szerepel minden automata, az lenne a kérésem, hogy a rendelés "Megjegyzés" rovatában jelezze felém, melyik automatába kéri a kézbesítést! Köszönöm! A visszajelzések szerint gyors és megbízható csomagkézbesítési lehetőség!

Szállítási díj: 890 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2016-09-25

Erről az illatról mindig a sebgyógyulás ugrik be, hogy mennyire megdöbbentem mikor először nem fájt a bőröm sehol.


2014-08-30

Tökéletes :-)

Hasonló termékek