4-21 Súly: 0.11 kg

Spirulinás kecsketejszappan /csak celofán csomagolással/

Ezt a szappanomat a cellulitisszal küszködő nőtársaimnak ajánlom leginkább. A kecsketej és a tengeri alga fokozzák a sejtek megújulását, erősítik a kötőszövetet, salaktalanítanak, csökkentik a gyulladást, tisztítják, simítják, feszesítik és regenerálják a bőrt. Hatását…
950 Ft
[2.95EUR] / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
Ezt a szappanomat a cellulitisszal küszködő nőtársaimnak ajánlom leginkább. A kecsketej és a tengeri alga fokozzák a sejtek megújulását, erősítik a kötőszövetet, salaktalanítanak, csökkentik a gyulladást, tisztítják, simítják, feszesítik és regenerálják a bőrt. Hatását fokozhatjuk, ha luffa szivaccsal együtt használjuk!
Mindig alulról felfelé haladva, körkörös mozdulatokkal dörzsöljük át vele az érintett területeket.
Ez a szappanom is 30%-ban tartalmaz farm kecsketejet!
Súlya 10-11 dkg.

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Előre utalás Foxposttal


Ha ezt a csomagküldési lehetőséget választja ezen a weboldalon tudja megnézni, hogy lakó, vagy munkahelye közelében van-e Foxpost automata: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/ Mivel az a tapasztalat, hogy a rendelésnél felajánlott automata térképen nem szerepel minden automata, az lenne a kérésem, hogy a rendelés "Megjegyzés" rovatában jelezze felém, melyik automatába kéri a kézbesítést! Köszönöm! A visszajelzések szerint gyors és megbízható csomagkézbesítési lehetőség!

Szállítási díj: 890 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2016-08-26

Ezt még nem kezdtem el használni.


2015-11-08

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Hasonló termékek