kecsketejeskozmetika.superwebaruhaz.huArc és testápolók Ózonolajos - ghis arc és testvaj 100 ml.

Ózonolajos - ghis arc és testvaj 100 ml.

Ár: 3 800 Ft [12.21 EUR] / db Újdonság!
  SZÁLLÍTÁS: 3-14
  GARANCIA: 3 Hó
  SÚLY: 0.12 KG


1900-ban, röviddel az elsõ ózongenerátorára bejegyzett szabadalom után Nikola Tesla, a zseniális tudós elkezdett ózonizált olívaolajat elõállítani és az orvosoknak szállítani. A terméket Glikozonnak hívták és 1904-ben bekerült az orvosi szakirodalomba. Tesla az olívaolaj kedvezõ hatását kombinálta az ózonnal, a szuperoxigénnel. Ettõl az idõtõl fogva világszerte egyre újabb felhasználási területeket fedeztek fel a terapeuták, amelyeken hihetetlen sikereket értek el.


Elismert felhasználási módszer az ózon oliva olajba kötése. A különlegesen tisztított, extra-szűz oliva olaj is alkalmas az ózon megkötésére, egy speciális ózongenerátor segítségével. A technológia eredményeképpen egy sűrű, hidegen tárolandó gélhez jutunk. Az oliva olaj molekulaszerkezetébe beépült ózon lenyűgöző gyógyhatásokkal bír súlyosabb külső sérülések, fertőzések és bőrhibák kezelésére. 

Mire használhatjuk az ózont?

· Vírusok, baktériumok, élesztő-szerű és fonalas gombák, protozoák inaktiválására

· Az immunrendszer aktiválására

· Artériák, vénák és hajszálerek „tisztítására”, a vérkeringés élénkítésére

· Gyulladáscsökkentésre a bőrfelületen

· Bőrön keresztül fájdalomcsökkentésre

· Autoimmun folyamatok megelőzésére és megszüntetésére (pl. scleroderma)

· A bőrön az allergiás reakciókat gyors lecsökkentésére

· A bőrben a hormonok és enzimek termelődésének normalizálására

· Műtéti hegek és égési sérülések utáni hegek bőrfelületének regenerálására

· Cellulitisz kezelésére

· Egyes ekcémás panaszokra

· Növekvő szemölcsök „megfékezésére”

· Akne, kamaszkori bőrelváltozások kezelésére

· Psoriasis bőrfelületi tüneteire

· Fagyási sérülésekre

· Vérszívók okozta csípésekre

· Fekélyes sebek körüli bőrfelület kezelésére

· Megerőltetett izmok regenerálására a bőrfelületen keresztül bejuttatva

Az ózonnal való kezelésben jelentős eredményeket ért el a természetes gyógymódoknak elkötelezett Caring Medical and Rehabilitation Services (CMRS) klinika, amely az Illinois állambeli Chicagoban működik. A klinikát vezető Dr. Hauser kijelentése szerint az ózon-terápia a leginkább méltatlanul háttérbe szorított módszer, a valóban hatásos természetes gyógyterápiák közül. A klinika egyik legsikeresebb, tudományosan is dokumentált ózon-terápiája az alábbiak szerint zajlott.

2000 novemberében a 39 éves Craig Mrazek másodfokú égési sérüléseket szerzett a bal kezén és csuklóján, mikor folyékony propán permeteződött rá, egy heggesztőpisztoly használata közben. A kéz hátsó fele 60%-ban felhólyagosodott és a bőr levált a csukló teljes belső felén. A szokásos kórház eljárás szerint ilyenkor el kell távolítani a halott szöveteket, gyógyszeres kezelést kell alkalmazni, majd gézzel be kell kötni a sérülést. Folyamatos orvosi ellenőrzés mellett ezt kell ismételgetni, az elhalt szöveteket pedig folyamatosan el kell távolítani.

A CMRS ezzel szemben a következő kezelést alkalmazta. Az égett kezet pontosan meghatározott ózontartalmú levegővel telt zsákba helyezték, majd 45 perces kezelés után ózonizált oliva olajjal kenték be, végül bekötötték gézzel. Naponta háromszor cserélték a kötést, egyben az oliva olajas kezelést is megismételték. A hatásos terápia eredményeképpen a beteg tíz nappal később teljesen egészségesen folytathatta munkáját
1900-ban, röviddel az elsõ ózongenerátorára bejegyzett szabadalom után Nikola Tesla, a zseniális tudós elkezdett ózonizált olívaolajat elõállítani és az orvosoknak szállítani. A terméket Glikozonnak hívták
és 1904-ben bekerült az orvosi szakirodalomba. Tesla az olívaolaj kedvezõ hatását kombinálta az ózonnal, a szuperoxigénnel. Ettõl az idõtõl fogva világszerte egyre újabb felhasználási területeket fedeztek fel a terapeuták, amelyeken hihetetlen sikereket értek el.

 

Magyarországon még nem nagyon használják a ghi-t testápoló anyagként, pedig én úgy érzem hatása simán lekörözi a manapság annyira divatos sheavajat! Arról nem is beszélve, hogy akár hazai vajból is készülhet, nyilvántartott szavatossági idővel!
Megpróbáltam azokat az alapanyogakat összeválogatni hozzájuk, amik az évek alatt bizonyították számomra /na és persze vevőim számára/, érdemesek arra, hogy az ember bőrére kerüljenek. :)
Igazi testvaj, tehát nem krém és nem balzsam!
Alapja a ghi, azaz tisztított vaj, amit én magam készítek 85 %-os márkázott vajból, több órai munkával. Azt hiszem megéri a rá fordított pénz, idő és odafigyelés, mert a ghis szappanjaim visszajelzéseiből látszik, hogy nagyon jó hatással van a bőrre. /mellesleg nagyon finom is, én főleg a kalácsot szeretem megkenni vele :)/
A méhviasz is szerepet kap benne, na meg különböző elsőosztályú növényi olajok. A növényi glicerin és az E vitamin is kiharcolta magának már a jogot, hogy helyet kapjanak a testvajakban.

Este, fürdés után, de még fogmosás előtt érdemes használni, hogy mire azzal végzel, már ne a pizsamáján, hanem a bőrén aludja végig Önnel az éjszakát. A levendula illat amúgy is kellemes álmot biztosít!
A ghinek magának is van illata, mikor készítem az egész ház kissé mogyoró és India illatú. / ne kérdezzék az milyen, mert úgy sem tudom leírni, de nagyon kellemes, kissé édeskés illat/. Ebbe a testvajamba egy-két csepp levendula illóolajat tettem
Kérem, hogy testvaj rendelésekor számoljon esetleges későbbi szállítással, mert a ghi elkészítésére csak hétvégén van lehetőségem /időm/, így ha hét közben elfogy a kész adag, csak a következő héten tudom postázni. Köszönöm megértését!

Hasonló termékek

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Előre utalás Foxposttal


Ha ezt a csomagküldési lehetőséget választja ezen a weboldalon tudja megnézni, hogy lakó, vagy munkahelye közelében van-e Foxpost automata: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/ Mivel az a tapasztalat, hogy a rendelésnél felajánlott automata térképen nem szerepel minden automata, az lenne a kérésem, hogy a rendelés "Megjegyzés" rovatában jelezze felém, melyik automatába kéri a kézbesítést! Köszönöm! A visszajelzések szerint gyors és megbízható csomagkézbesítési lehetőség!
 Postaköltség: 790 Ft Ingyenes 8 000Ft értékű rendelés felett.

Előre utalás /postával/


A számlaszám: Antalovics Eszter 10918001-00000058-42680001 /UniCredit Bank/

A termék súlya 0.12 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 490 Ft.

 Postaköltség: Súlytól függ
Vásárlói
értékelés »