4-21 Súly: 0.11 kg

Levendulás kecsketejszappan /csak celofán csomagolással

Azért írok, hogy beszámoljak arról, hogy csodálatos szappanjaid nem csak nekem és férjemnek (mi már régóta csak ezt használjuk), hanem pici babánknak is gyönyörűvé tette a bőrét. A nagyobb (2 éves) lányomnak nagy kedvencei a szappanjaid, nála bátran használtuk kb. 1 éves kora…
950 Ft
[2.95EUR] / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
Azért írok, hogy beszámoljak arról, hogy csodálatos szappanjaid nem csak nekem és férjemnek (mi már régóta csak ezt használjuk), hanem pici babánknak is gyönyörűvé tette a bőrét. A nagyobb (2 éves) lányomnak nagy kedvencei a szappanjaid, nála bátran használtuk kb. 1 éves kora óta, aztán gondoltam egy merészet, és júniusban született újszülött babámnál is kipróbáltam 7 naposan (a levendulásat). Azóta is csak a szappanod használjuk, a bőre olyan gyönyörű, hogy a védőnőtől a gyerekorvosig mindenki csak dícséri (és amikor mondom, hogy kecsketejes szappannal fürdetjük, mindenki csodálkozik, hogy nem szárad ki a bőre).
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a szappanjaidra, további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel és köszönettel: Zsófi

Annyira megszoktam azt a komfort érzetet amit a kecsketejes szappanjaid nyújtanak, hogy rendesen függő lettem:))) Érzékeny a bőröm, ekcémával küszködtem éveken át, amit a bőrgyógyász nem tudott meggyógyítani....de egyszerű volt végül a válasz.A természetes anyagok amit szeret a bőröm, megoldotta mindezt :) Amit még észrevettem magamon az elmúlt hónapokban: nem kell testápolót használnom, amit pl: sosem szerettem...télen fáztam tőle, nyáron ragadtam és ugyanúgy vörösre vakartam a lábszáram, karom stb....Nem érzem szűknek a bőröm, mintha kicsi volna rám.nem kell izzadásgátló dezodort használnom.Igen:) Sosem voltam egy izzadós típus, de valamiért eltűnt az a természetes "izzadságszag"...gyakorlatilag egész nap kitart, ha reggel a szokásos tisztálkodásnál szappannal a "kritikus" területet is lekezelem :)Dezodorból annyi van a piacon, én mondhatom mindet kipróbáltam és egyet találtam, amitől kevésbé viszkettem....és hála Neked már ezt sem kell használnom :) A másik fontos megfigyelésem: intim testrész ápolása. Csak leírom, hisz ez így van...egyszer sem kellett nőgyógyászhoz mennem azért mert pl: "kipirosodtam" ...intim mosakodók ide-oda.Semmit sem érnek. És már nem kell aggódnom e miatt sem :)) Egyszerűen az utóbbi hónapokban jöttem rá arra, hogy az amit velünk, a bőrünkkel tesznek a kozmetikum gyártó cégek, az több, mint felháborító.Beletesznek mindenféle vegyi anyagokat a tusfürdőkbe,szappanokba, krémekbe és olyan érzékeny bőrűek, mint én már nem tudják melyiket próbálják ki...keresve egy kiutat ebből a mérgező világból.Úgyhogy azt hiszem örök rajongó lettem és nagyon sokáig szeretnék örülni a kecsketejes szappanjaidnak :)

Ez a szappan a relaxációban lehet segítségünkre, azon túl, hogy a levendula görcsoldó, fertőtlenítő hatása is érvényesül benne. Tihanyi levendula olajat tartalmaz.

Súlya: 10 -11 dkg.

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Előre utalás Foxposttal


Ha ezt a csomagküldési lehetőséget választja ezen a weboldalon tudja megnézni, hogy lakó, vagy munkahelye közelében van-e Foxpost automata: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/ Mivel az a tapasztalat, hogy a rendelésnél felajánlott automata térképen nem szerepel minden automata, az lenne a kérésem, hogy a rendelés "Megjegyzés" rovatában jelezze felém, melyik automatába kéri a kézbesítést! Köszönöm! A visszajelzések szerint gyors és megbízható csomagkézbesítési lehetőség!

Szállítási díj: 890 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2016-11-29

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2016-09-25

Nagy levendula rajongó vagyok, ezt valahogy sosem tudom megunni.


2016-08-06

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2014-08-30

Nagyon jó!

Hasonló termékek