4-21 Súly: 0.11 kg

Levendulás kecsketejszappan /csak celofán csomagolással

Azért írok, hogy beszámoljak arról, hogy csodálatos szappanjaid nem csak nekem és férjemnek (mi már régóta csak ezt használjuk), hanem pici babánknak is gyönyörűvé tette a bőrét. A nagyobb (2 éves) lányomnak nagy kedvencei a szappanjaid, nála bátran használtuk kb. 1 éves kora…
950 Ft
[2.97EUR] / db
Azért írok, hogy beszámoljak arról, hogy csodálatos szappanjaid nem csak nekem és férjemnek (mi már régóta csak ezt használjuk), hanem pici babánknak is gyönyörűvé tette a bőrét. A nagyobb (2 éves) lányomnak nagy kedvencei a szappanjaid, nála bátran használtuk kb. 1 éves kora óta, aztán gondoltam egy merészet, és júniusban született újszülött babámnál is kipróbáltam 7 naposan (a levendulásat). Azóta is csak a szappanod használjuk, a bőre olyan gyönyörű, hogy a védőnőtől a gyerekorvosig mindenki csak dícséri (és amikor mondom, hogy kecsketejes szappannal fürdetjük, mindenki csodálkozik, hogy nem szárad ki a bőre).
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a szappanjaidra, további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel és köszönettel: Zsófi

Annyira megszoktam azt a komfort érzetet amit a kecsketejes szappanjaid nyújtanak, hogy rendesen függő lettem:))) Érzékeny a bőröm, ekcémával küszködtem éveken át, amit a bőrgyógyász nem tudott meggyógyítani....de egyszerű volt végül a válasz.A természetes anyagok amit szeret a bőröm, megoldotta mindezt :) Amit még észrevettem magamon az elmúlt hónapokban: nem kell testápolót használnom, amit pl: sosem szerettem...télen fáztam tőle, nyáron ragadtam és ugyanúgy vörösre vakartam a lábszáram, karom stb....Nem érzem szűknek a bőröm, mintha kicsi volna rám.nem kell izzadásgátló dezodort használnom.Igen:) Sosem voltam egy izzadós típus, de valamiért eltűnt az a természetes "izzadságszag"...gyakorlatilag egész nap kitart, ha reggel a szokásos tisztálkodásnál szappannal a "kritikus" területet is lekezelem :)Dezodorból annyi van a piacon, én mondhatom mindet kipróbáltam és egyet találtam, amitől kevésbé viszkettem....és hála Neked már ezt sem kell használnom :) A másik fontos megfigyelésem: intim testrész ápolása. Csak leírom, hisz ez így van...egyszer sem kellett nőgyógyászhoz mennem azért mert pl: "kipirosodtam" ...intim mosakodók ide-oda.Semmit sem érnek. És már nem kell aggódnom e miatt sem :)) Egyszerűen az utóbbi hónapokban jöttem rá arra, hogy az amit velünk, a bőrünkkel tesznek a kozmetikum gyártó cégek, az több, mint felháborító.Beletesznek mindenféle vegyi anyagokat a tusfürdőkbe,szappanokba, krémekbe és olyan érzékeny bőrűek, mint én már nem tudják melyiket próbálják ki...keresve egy kiutat ebből a mérgező világból.Úgyhogy azt hiszem örök rajongó lettem és nagyon sokáig szeretnék örülni a kecsketejes szappanjaidnak :)

Ez a szappan a relaxációban lehet segítségünkre, azon túl, hogy a levendula görcsoldó, fertőtlenítő hatása is érvényesül benne. Tihanyi levendula olajat tartalmaz.

Súlya: 10 -11 dkg.

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Előre utalás Foxposttal


Ha ezt a csomagküldési lehetőséget választja ezen a weboldalon tudja megnézni, hogy lakó, vagy munkahelye közelében van-e Foxpost automata: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/ Mivel az a tapasztalat, hogy a rendelésnél felajánlott automata térképen nem szerepel minden automata, az lenne a kérésem, hogy a rendelés "Megjegyzés" rovatában jelezze felém, melyik automatába kéri a kézbesítést! Köszönöm! A visszajelzések szerint gyors és megbízható csomagkézbesítési lehetőség!

Postaköltség: 890 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2016-11-29

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2016-09-25

Nagy levendula rajongó vagyok, ezt valahogy sosem tudom megunni.


2016-08-06

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2014-08-30

Nagyon jó!

Hasonló termékek