kecsketejeskozmetika.superwebaruhaz.huArc és testápolók Eszter kétkomponensű arc és testápoló (100 ml.)

Eszter kétkomponensű arc és testápoló (100 ml.)

Ár: 2 850 Ft [9.11 EUR] / db
  SÚLY: 0.13 KG

Értékelés (1 vélemény alapján):

5
(5.00 / 5)
 
 
Mit tartalmaz?
Hát először is virágvizet két fajtát is:
- bió rózsavizet és
- bió levendulavizet.
 
A virágvizekről érdemes tudni, hogy az illóolajok készítésekor egy edényben gőzt áramoltatnak át a növények virágzatán. Az illóolaj a hő hatására elpárolog és a gőzzel együtt távozik. Ezt átvezetik egy csőrendszeren keresztül egy hűtőtartályon, ahol lecsapódik és újra cseppfolyóssá válik. Az olaj általában a víz színén lebeg, mert kisebb a fajsúlya, így az illóolajat külön tudják választani a víztől. A visszamaradt víz pedig az aromavíz, amely megtelik a gyógynövény értékes hatóanyagaival, de sokkal gyengédebb, mint az illóolaj.
 
Volt szerencsém közelebbről is megismerni a rózsavizet Törökországban, mert ott rengeteg van belőlük és nem is  drágák.
Azért itthon más a helyzet és bizony a végleges döntésem előtt jó párat kipróbáltam. Végül is egy ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, tartósítószermentes bió rózsavizet választottam.
A levendulavíz esetében még nehezebb volt felkutatnom a megfelelőt, de meg van!!

Hasonló termékek

Vásárlói értékelések

2017-12-14: A legújabb szerelmem ez a termék! Az értékes alkotóelemek között ott van Eszter szeretete is, ezért is kivételesek az Ő termékei! Eleinte féltem, hogy az én hiperérzékeny bőröm hogy fogja tolerálni, de kezdettől fogva imádja, ezért mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek készítményt! :)

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Előre utalás Foxposttal


Ha ezt a csomagküldési lehetőséget választja ezen a weboldalon tudja megnézni, hogy lakó, vagy munkahelye közelében van-e Foxpost automata: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/ Mivel az a tapasztalat, hogy a rendelésnél felajánlott automata térképen nem szerepel minden automata, az lenne a kérésem, hogy a rendelés "Megjegyzés" rovatában jelezze felém, melyik automatába kéri a kézbesítést! Köszönöm! A visszajelzések szerint gyors és megbízható csomagkézbesítési lehetőség!
 Postaköltség: 790 Ft Ingyenes 8 000Ft értékű rendelés felett.

Előre utalás /postával/


A számlaszám: Antalovics Eszter 10918001-00000058-42680001 /UniCredit Bank/

A termék súlya 0.13 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 490 Ft.

 Postaköltség: Súlytól függ
Vásárlói
értékelés »