7-21 Súly: 0.1 kg

Çankırı és Holt-tengeri ásványos kecsketejszappan

A Çankırı só az egyik legértékesebb só a világon! Çankırı Törökország Közép-anatóliai régiójában található és az termelt só a himalája sónál is többféle ásványt tartalmaz, szám szerint 87-et! 256 millió évvel ezelőtt kezdődött az a folyamat, ami az ember számára…
950 Ft
[2.95EUR] / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
A Çankırı só az egyik legértékesebb só a világon! Çankırı Törökország Közép-anatóliai régiójában található és az termelt só a himalája sónál is többféle ásványt tartalmaz, szám szerint 87-et!
256 millió évvel ezelőtt kezdődött az a folyamat, ami az ember számára is ennyire hasznos kősó kialakulásához vezetett.

A só képes megnyítani a bőr pórusait és fertőtleníti azt. Elnyeli a negatív energiákat éppúgy ahogy a káros sugárzásokat is.
A Çankırı sóbarlangot rendszeresen látogatjàk a légúti betegségben és az asztmában szenvedők a kedvező ion tulajdonságú levegő miatt és az ott helyben készült szappannak is nagy a keletje. Nem is csoda, hisz jól kezeli az ekcémás, pszoriázisos bőr problémáit, elpusztitja a bőrben található parazitákat, felgyorsítja a sebgyógyulást, megszünteti a haj korpásodását és még a lábgombával is harcba száll és mindezt természetes módon teszi! Mindamellett kíváló dezoráló hatással bír! A török szépségipar szívesen használja ezt a sót, sőt sokat exportálnak Angliai szépségszalonokba is! :-)

Azt hiszem nem csoda, ha ezt a csodálatos anyagot fel akartam használni a szappanomban, a Holt-tengeri só mellett!
Ebbe a szappanomba a fertőtlenítő, gyulladásgátló hatása fokozása miatt zöld teát is tettem.


Kb. 4 éve van nagyon erős napallergiám, ami érinti a karomat, vállamat, hátamat, dekoltázsomat? tele vagyok égő, viszkető vörös foltokkal, amik a Nap hatására még nagyobbá és összefüggővé válnak? borzalmas.. Imádom amikor végre nyár lesz, de az ásványos szappanod nélkül az egész nyarat a házban kéne töltenem, vagy takarva magam, mert eddig akármit próbáltam ki, semmi mástól nem hogy nem múlt el, de nem is javult semmit? az ásványos szappanodtól két nap alatt teljesen elmúlik, amikor jó idő van és igencsak süt a nap, akkor minden nap azzal szoktam zuhanyozni hogy ne is jöjjön elő újra (persze ha szünetet hagyok, kezd jelentkezni, akkor újra kezelésbe veszem magam). Nagyon fontos számomra ez a szappan nyáron?. mondhatnám az is hogy ÉGETŐEN fontos ?
Az Öcsém a holt-tengeri ásványos szappan zöld teával viszi a pálmát. Ő is ekcémás, de más okozza, mint nálam, viszont neki a fejbőre és a haja között volt a legdurvább a helyzet. Evvel a szappannal mossa a haját, tisztálkodik és a munkahelyén is ilyen szappannal mos kezet kb. fél éve. Tünetmentes kb. 3 hónapja!

A szappankáid nagy dolgot vittek végbe új fennt:)))
A férjem aki igen csak szkeptikus mindenféle természetes gyógymóddal szemben belátta, hogy segít neki a tengeri ásványos és a csalános szappan is :)))
Ez nagyon nagy dolog.Tudod ő orvos és másként gondolkodik.
De belátta, és használja és dicséri.
Az ő keze a sok fertőtlenítéstől állandóan ki volt sebesedve.
Eleinte nem akartam rá erőltetni, hogy használja de az eddig bevált szappan kifogyott és é én meg direkt nem vettem, így rá fanyalodott a ki tett szappankára... és láss csodát 1 hét múlva sehol seb, kimaródás viszketés...:9 Nem kérdeztem rá, csak figyeltem... aztán egy nap reggel már kérdezte, hogy hova is tettem azt a jó kis szappant?, mert ettől a keze teljesen meggyógyult!
Szóval drága Eszter köszönet és puszi neked és a kecskéknek is , mert jobb belátásra térítettétek az én szkeptikus férjem és nem utolsó sorban, hogy meggyógyult az évek óta különféle gyógyszeres kenőcsökkel kezelt keze röpke 1 hét alatt !

Illatmentes szappan!

Súlya: 10 dkg.

Csomagolása: celofán zacskó

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Előre utalás Foxposttal


Ha ezt a csomagküldési lehetőséget választja ezen a weboldalon tudja megnézni, hogy lakó, vagy munkahelye közelében van-e Foxpost automata: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/ Mivel az a tapasztalat, hogy a rendelésnél felajánlott automata térképen nem szerepel minden automata, az lenne a kérésem, hogy a rendelés "Megjegyzés" rovatában jelezze felém, melyik automatába kéri a kézbesítést! Köszönöm! A visszajelzések szerint gyors és megbízható csomagkézbesítési lehetőség!

Szállítási díj: 890 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2017-12-14

Ez a szappan a legújabb meglepetés számomra, bár eddig minden termékkel nagyon elégedett voltam! Azt hiszem, ez lesz az új kedvencem, arctisztításra eddig ez a szappan vált be a legjobban számomra! Mind az összetevőit, mind pedig a hatását tekintve remek, ezért mindenkinek ajánlom a kipróbálását! :)


2016-09-07

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2016-08-16

szuper


2016-08-06

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2016-07-18

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2015-11-08

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2014-11-11

mivel épp nem volt holt-tengeri iszapos, amit egyébként már kb. 5 éve használunk ekcéma miatt, most ezt fogjuk kipróbálni. az illata alapján nem fogok csalódni...


2014-08-30

Tökéletes

Hasonló termékek